آیا افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی امکانپذیر است؟ برای اینکه در دنیای رقابتی امروز که جنگ بر سر جذب مشتری است عقب نمانید، باید راهکارها و ایدههای خلاقانهای برای جذب مشتری داشته باشید. بازاریابی پیامکی یکی از موثرترین راهها برای دیدهشدن و افزایش فروش است.
جذب مشتری با پنل پیامکی یک روش مقرونبهصرفه با بازدهی بالاست. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش استفاده از تلفنهای همراه، پیامک به ابزاری قدرتمند برای بازاریابی و ارتباط با مشتریان تبدیل شده است. البته راهکارهای دیگری هم مانند تبلیغات مجازی و تماس وجود دارد اما دلیل این را که تصمیم گرفتیم در مورد سامانههای پیامکی صحبت کنیم، در ادامه خواهید دانست.
چرا پیامک بهترین ابزار برای افزایش فروش است؟
تابهحال به این فکر کردهاید چرا برخی افراد راجعبه افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی با قطعیت نظر مثبت خود را اعلام میکنند؟ پیامکها بهدلیل سرعت ارسال بالا، نرخ بازشدن بسیار زیاد و قابلیت ارسال مستقیم به گوشیهای مشتریان یکی از موثرترین روشهای ارتباطی و تبلیغاتی است.
تحقیقات نشان میدهد که پیامکها بهطور میانگین ظرف چند دقیقه بعداز دریافت باز میشوند. این درحالی است که ایمیلها ساعتها یا روزهای زیادی بدون بازشدن باقی میمانند. به همین دلیل، استفاده از پیامک تبلیغاتی تاثیر چشمگیری بر ارتقای فروش کسبوکار دارد.
مزایای استفاده از پنل پیامکی برای کسبوکارها
مختصر و مفید بگوییم که ارسال پیامک بهصورت انبوه و هدفگرفتن هزاران نفر بدون پنل پیامکی امکانپذیر نیست. البته اپلیکیشنهایی به این منظور وجود دارند اما هرکدام مخاطب را بهشکلی محدود میکنند. مثلا استفاده از برخی امکانات آنها نیاز به پول دارد، در تعداد ارسال پیامک محدودیت دارید، نمیتوانید گزارش عملکرد خود را بررسی کنید و بینهایت مشکلات دیگر.
حالا اینکه چرا افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی قطعی است، به دلیل مزایایی همچون ارسال ساده و سریع پیامک انبوه، امکان ارسال لینک، بررسی عملکرد با گزارش کمپین، گروهبندی مخاطبان، زمانبندی ارسال پیامک، ارسال خودکار پیامک، تبلیغات پیامکی ارزان و هدفمند و بهرهمندی از کارشناسی باتجربه است.
انتخاب بهترین پنل پیامکی برای کسبوکار شما
هرچقدر هم که شبکههای اجتماعی و پیامرسانها گسترش پیدا کنند، مردم همچنان از پیامک برای برقراری ارتباط استفاده خواهند کرد. به همین دلیل استفاده از این تکنولوژی برای کسبوکارها اهمیت دارد. شما با خرید نرمافزار پنل پیامکی و با استفاده از اینترنت TD-LTE که پرسرعتترین اینترنت کشور است، میتوانید در کمتر از چند ثانیه به هزاران نفر پیامک ارسال کنید.
برای کسب بهترین نتیجه از افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی باید نسبت به قابلیتهای بهترین پنل نیز آگاه باشید تا انتخاب درستی داشته باشید. در ادامه ویژگیهای بهترین پنل پیامکی را شرح دادهایم.
- بانک شمارهموبایل جامع و تفکیکشده
- امکان ارسال پیامک براساس شغل، جنسیت و سن
- امکان ارسال پیامک منطقهای
- امکان ارسال پیامک زماندار
- پشتیبانی کامل
- ارائه مشاوره تبلیغاتی
- سازگاری پنل با افزونههای پیامکی
- قیمت معقولانه
چگونه با کمپینهای پیامکی، وفاداری مشتریان را افزایش دهیم؟
وفاداری مشتری برای همه کسبوکارها بهويژه کسبوکارهای کوچک حیاتی است. تقریبا 70درصد درآمد حاصل از کسبوکارهای کوچک از 25درصد مشتریان برتر حاصل میشود. اما کدام استراتژیهای عملی میتوانند موجب افزایش وفاداری مشتری و متقابلا افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی شوند؟
اولین گام دستهبندی مشتریان براساس جنسیت، سن، منطقه زندگی، سطح درآمد، ویژگیهای رفتاری و عادتهای خرید آنهاست. این به شما کمک میکند تا با شناخت پرسونا بتوانید پیامکهای شخصیسازیشده ارسال کنید. وقتی مخاطب متوجه شود که پیامک شما دقیق مناسب نیاز و اوضاع زندگی یا کار اوست، قطعا به کسبوکارتان گرایش پیدا خواهد کرد.
دومین گام، ارزشدادن به مشتری است. این ارزش میتواند در قالب ارسال پیامکهای تشکر، پیامکهای نظرسنجی و بازخورد و اطلاعرسانی درباره تخفیفها و پیشنهادهای ویژه باشد.
بهترین زمان برای ارسال پیامک تبلیغاتی و جذب حداکثری مشتری
حتی توجه به جزئیات تاثیر پررنگی بر افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی دارد؛ مثل همین انتخاب زمان درست. همانطور که شما در تبلیغات با تلفن اینترنتی استرس این را دارید که مبادا مزاحم مخاطب خود شوید، در مورد زمان ارسال پیامک هم باید احتیاط ورزید.
شروع روز زمان مناسبی برای ارسال پیامک تبلیغاتی است. مردم کنجکاوند که روزشان را با دریافت اخبار جدید از اینترنت و خواندن پیامهای دریافتی آغاز کنند. پس ساعت 8 تا 12 ظهر فعالتر باشید.
اگر کسبوکارتان در نیمه دوم روز فعال است، اساماس تبلیغاتی را بین 5 عصر تا 8 شب ارسال کنید. در این زمان افراد درحال استراحت هستند. پس احتمال دیدن پیامتان در لحظه بالاتر خواهد بود. اما ارسال پیام تبلیغاتی را به ساعت 9 شب به بعد موکول نکنید چون اصلا بازدهی خوبی دارد.
افزایش فروش محصولات با ارسال پیامک هدفمند به مشتریان خاص
طبق آمار بهدستآمده، بازخورد پیامک تبلیغاتی برابر با 98درصد است. البته پیامکی که مطابق با یک استراتژی اصولی ارسال شود. منظور هدفمندبودن محتوای پیام است. اما چگونه میتوان به این هدف رسید؟
اگر محتوایی ساده و قابل درک که کوتاه باشد و خواندن آن زمان زیادی از مخاطب نگیرد آماده کنید، سریعتر به نتیجه خواهید رسید. فراهمکردن شرایط ارتباط 2 طرفه با ارسال یک لینک یا قراردادن یک شماره اختصاصی برای تماس یا ارسال پیام و همچنین مشتریمداری با ارائه خدمات و ارزشهای افزوده مانند خدمات پساز فروش تاثیر قابل توجهی بر افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی دارد.
گامبهگام راه اندازی کمپین پیامکی موفق
یادگیری اصول و مبانی بازاریابی پیامکی میتواند بازدهی فوقالعادهای هم ازنظر زمان و هم ازنظر هزینه نسبت به سایر ابزارها و کمپینهای بازاریابی برای شما بههمراه داشته باشد. به موارد زیر دقت کنید.
- تعیین اهداف بازاریابی پیامکی: میخواهید آگاهی از برند خود را افزایش دهید؟ یا بهدنبال افزایش فروش بیشتر هستید؟
- شناسایی مخاطبان هدف: دستهبندی آنها براساس جمعیتشناختی، جغرافیا، عادتهای مصرف و روانشناسی
- انتخاب یک پنل پیامکی مناسب: قابل اعتماد و دارای امکانات کامل
- تدوین محتوای پیامک: پیامکی کوتاه، جذاب، مرتبط با حوزه فعالیت و دارای فراخوان عمل
- رعایت قوانین و مقررات: تطابق بازاریابی پیامکی شما با قوانین حفاظت از دادهها و حریم خصوصی
- آزمایش و بهینهسازی: تحلیل بازخوردها و بهینهسازی استراتژی برای کسب بهترین نتایج
ایدههای خلاقانه برای ارسال پیامکهای تبلیغاتی
با توجه به ادعاهایی که در مورد افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی شنیده میشود، هر روز سیل عظیمی از اساماسهای تبلیغاتی به صندوق دریافتی گوشی ما سرازیر میشوند و از این کثرت پیامها، خیلی از آنها را باز نمیکنیم و نمیبینیم. اما پیامهایی هم هستند که با دیدن اولین کلمه از آنها سریع جذبشان میشویم و حتی اقدامی در جهت آن انجام میدهیم.
اینها همان پیامکهایی هستند که از ایدههای خلاقانه برای ترغیب و اقناع مخاطب استفاده میکنند. دوست دارید بدانید این ایدهها شامل چه مواردی میشوند؟
- پیامکنگاری متناسب با مخاطب هدف
- شروع طوفانی با کلمات جذاب
- متن مختصر اما مفید
- تمایزبخشی به کلمات اصلی
- گنجاندن حس ضرورت در پیام
- بیان شفاف و واضح
- ارائه پیشنهادهای منحصربهفرد
- ایجاد ارتباط 2سویه
چگونه پیامکهای هدفمند و شخصیسازی شده ارسال کنیم؟
شما برای بازدهی بیشتر، اعتمادسازی، ارتقای ارزش برند و افزایش فروش کسب و کار با پنل پیامکی نیاز به پیامهایی دارید که شخصیسازیشده باشند. تاکنون راهنماییهای زیادی برای نوشتن پیامهای هدفمند ازجانب ما دریافت کردید.
اگر میخواهید پیامتان شخصیتر شود تا تعامل مخاطب را با خود افزایش دهید، میتوانید از راهکارهایی مانند خطابکردن مخاطب با اسم کوچک، ارائه پیشنهادها و تخفیفهای بهتر و ارسال لینک مربوط به سایت یا کانال خود استفاده کنید. مطمئن باشید مخاطبان شما حتی از سر کنجکاوی هم که شده، پیامتان را باز میکنند و مشغول خواندن آن میشوند.
روش های اندازهگیری و تحلیل نتایج کمپینهای پیامکی
برای اینکه مطمئن شوید آیا توانستهاید به افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی کمک کنید یا نه، نباید از آمارهای بهدستآمده و تجزیه و تحلیل آنها غافل شوید. پیشاز آنکه در تجارت خود ریسک کنید، این 3 دسته اطلاعات را بهخوبی بررسی کنید.
- تعداد اعضای جدید خبرنامه پیامکی: لیست اعضای خبرنامه پیامکی را در فواصل زمانی معین بهروزرسانی کنید . این کار به جذب مشتریان بیشتر کمک میکند.
- تعداد اعضایی که اشتراک پیامکی خود را لغو کردهاند: بیارزشبودن پیام، نادرستبودن محتوای پیام یا ارسال زیاد آن در افزایش آمار کسانی که از عضویت در خبرنامه پیامکی شما انصراف میدهند، موثر است.
- تعداد کلیک روی هر لینک: نشاندهنده اهمیت مخاطب به محتوای پیام شماست.
محدودیتها و قوانین ارسال پیامک تبلیغاتی
ارسال پیامک باید با رعایت اصول اخلاقی و قانونی باشد. پیامکهایی حاوی محتوای غیراخلاقی، تبلیغات مواد مخدر مانند سیگار و دخانیات، لوازم جنسی، وامها و تسهیلات بانکی بدون مجوز مجاز نیستند. همچنین پیامکهایی حاوی جوک، شوخیهای توهینآمیز باعث مسدودی تبلیغات شده و پیگرد قانونی دارد. پیامکهای تبلیغاتی باید با دین و شئونات اسلامی هماهنگ باشند و نباید به نظم و آرامش جامعه آسیب بزنند.
اشتباهات رایج در بازاریابی پیامکی و راه حل آنها
خیلی از کسانی که ادعا میکنند افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی امکانپذیر نیست، دقیقا همان کسانی هستند که با استراتژیهای نامناسب وارد این مسیر شدهاند. در ادامه اشتباهات رایج در بازاریابی پیامکی را نام میبریم و مقابل آن راهحل درست را ارائه میدهیم.
- انجام کمپین بدون رضایت مشتری: با قوانین بازاریابی پیامکی سازگار باشید و فرصت لغو ارسال پیامک را به مشتری بدهید.
- قراردادن لینکهایی که کاربرپسند نیستند: URLهایی قرار دهید که مخاطب را بهسمت اطلاعات بیشتر درمورد کمپین، محصول، صفحه درخواست بازخورد یا هرگونه اطلاعات دیگری که در متن نمیگنجد راهنمایی کند.
- عدم شخصیسازی پیشنهادات: یک پایگاه داده از مشتری در اختیار داشته باشید تا پیشنهادات خود را متناسب با نیاز و علایق آنها شخصیسازی کنید.
- عدم وجود کال تو اکشن در پیامک: فراموش نکنید که فرصتی را برای ثبتنام در یک دوره یا تایید حضور در یک رویداد فراهم کنید. با یک دعوت ساده بازخوردهای مثبت زیادی خواهید گرفت.
افزایش فروش کسبوکارها با سامانه پیامکی قطعی است. بازاریابی پیامکی به یکی از قابل اعتمادترین روشهای بازاریابی دیجیتال تبدیل شده و نتایج آن به شرکتهای تمام صنایع کمک میکند تا ارتباط بهتری با مشتریان داشته باشند، محصولات خود را ارتقا دهند و موفقیت کلی تجارتشان را بهبود ببخشند. البته اگر مطابق با راهنماییهایی باشد که ارائه دادیم.